Kantoortuin Bocheld Duitsland

Omschrijving van het project

 

Het nieuwe kantoor van Kraft accountants is een sterk symmetrisch opgebouwd. Om deze symmetrie te benadrukken is bij de inrichting van de buitenruimte de symmetrie juist los gelaten. Er is gezocht naar een andere balans.

Het kantoorgebouw staat in een buurt met een zeer hoge woningdichtheid. De randen van de buitenruimte zijn elk zodanig op een eigen manier vormgegeven dat de privacy wordt gewaarborgd. Tevens ontstaat er in combinatie met het kantoor een dynamisch evenwicht.

lees meer

Op het terrein zijn parkeerplaatsen voor personeel en bezoekers aanwezig, maar niet speciaal gemarkeerd, hetgeen de kleinschaligheid van het project toelaat. Het gebouw versterkt de inrichting van de buitenruimte en de buitenruimte versterkt de symmetrie van het gebouw.

 

lees minder

Project delen

0